Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI:: blogger ikut negeri kelahiran~

klik sini <<<<<>


hye.. assalam.... this time, saya nak join segmen dari blog BEN ASHAARI...

sangat menarik...

okla jom ikut saya.....

*
*
*

sila ceritakan latar belakang anda

nama diberi nurashikin binti ishak. sudah hampir 23 tahun berada di atas dunia. saya memang

anak jati johor. mak ayah memang asal johor. nenek moyang pun. hehe..

anak JATI JOHOR tau....

anak sulong dalam keluarga.

profession anda sekarang?

saya masih belajo kat uitm bandaraya melaka. amek bisnes in finance. tapi mase diploma aq

amek diploma in accounting information system. dak akaun la duludulu. hehe. skang ni as

finance student. semua segala bagai tentang saham, offshore, aq kaji. seronok beb.. !!

blog favorite anda....kenapa?

setiap kali saya online. saya akan blog sorang pempuan ny. saje nak tau perkembangan dye.

dan saya sangat suke bace blog yang simple care dorang tulis entry. sempoisempoi je. rase

mcm dekat je ngan dorang. silent readers je.

blog yang anda xsuke masuk... kenapa?

takde rasanya... sebab saya memang suke baca blog... lau menarik saya akan follow !!

hehehe

impian anda terhadap blog anda?

saya nak ramai follower. dan pada masa yang same blog saya banyak info dan menarik haty saya dan si pembaca. amin...=))

2 comments:

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka..
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

slamt berknalan..
prince blogger kl...
lau sudi jengukla blog sy yg buruk n newbiee ni ye...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...