Saturday, April 23, 2011

best ke hazama?

assalamualaikum... saya nak share cikit tentang apa yang berlaku arini kat konsert akademi fantasia 9..... hazama telah dimasukkan or diserapkan..... yeah3x....

kt sini saya ade letak video tentang hazama.... enjoy k....






video


saya memang da minat kat hazama n support kat hazama since af prelude af4 lagi... hehehe... dgr suara dye trus terpikat ... hehe... hazama truskan usaha n kerjaya anda.... go go chaiyok ~


Thursday, April 21, 2011

belajar currency~best taw

assalamualaikum.. selamat tengah hari... arini akibat terlampau risau terbit lah entry ny....
hehehe..... ohhh tidak!.... time running too fast.... 1st paper akan tiba pada tarikh 27 hb ye.... sangat dekat dah... tambah tolak bahagi campur.... 6 hari je tinggal ..... uwaaaaaaaaaaaaaa......


tolong abaikan orang yang beremosi kat atas tuh... emo cikit.... subjek ny bukan saya tak suke tapi susah nak melekat dalam otak.. nape ek? dulu dulu belajar accounting information system (AIS) theory jugak,.... blh je saya skor A+ ....



tapi subjek financial market institution ny macam can't go la..... memang scary......... tak tau nak cakap mcm ne.... huhu... belajar pasal currency , roles of BNM = bank negara malaysia..... tapi dalam soalan past year mcm lain dari ape yang kite blajar.... macam ne? huhu.....





doakan saya k..... saya nk dpt kan 3.00 keatas..........=)))

Tuesday, April 19, 2011

kutuk ciptaan tuhan?

assalamualaikum... hye.. hari ini, saat ni. mcm lagu medicine plak... (tgh on air skg..) hehe...petang yang xtau nak wat ape... huhu.... sekarang ny musim exam n now study week...

actually , de sorang mamat ny ... since lepas balik dari OPKIM PERDANA (OPERASI KHIDMAT MASYARAKAT) memang dye classmate aq tp kls lg satu la... selalu gabung kelas ngn dorang..... satu ari tu dye tegur aq bcoz of my nose... hidung ok!! mule2 ok la lagi... lame2 da xblh blaah.... said that my nose is besar n wat so ever... N i said SO WATTT!! KUTUK LA CIPTAAN TUHAN... aq terima je... Ko yang nak kumpul amal jariah kan.... ok fine... SAKIT aty TAU X........

NOTE... THATS ALL FOR TODAY...tq!~

Sunday, April 17, 2011

blog die tinggi backlink...check it out~!

cara mudah dapat backlink sebanyak 6,103,515,625 !
salam. nampak menarik tak topik kali ni. saya dapat kan entry ny dari ima...


Langkah-langkah nya adalah seperti inh ye.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Korang hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


My Big Family & Friends
ABC Milo
Mat Din: orang paling terkenal, hehe..
MSR @ Blogger
tengku nizam
Miss Shizu
Myself V3 & me
Blog Hanz
BeMie's World
Farah Shafiqah
MOK & Sons
Cik OShin a.k.a Yah
EimaruSi|ence™


1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. korang hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...

1. My Big Family & Friends

2. ABCMILO

3. matdin (orang paling terkenal hehe…)

4. MSR @Blogger

5. tengku nizam

6. mizz shizu

7. Myself V3 Me &

8. Blog Hanz

9. BeMie's WoRLd

10. Farah Shafiqah

11. Mok&Sons

12. josrevalution2011

13. Cik OShin a.k.a Yah


14. EimaruSi|ence™

15.blog korang

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafik yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi ranking kiter kat google..

puas aty saya~

assalamualaikum..arini 17 bulan april.. genapla saya sehari kat umah tercinta ku...whoa... ok.. let move to the actual intention me write this entry...

saya puas.. puas tgk tv...hehe... tengok AF tengok segala cite yang ada kat siaran tv..

tadi pagi saya pegi jogging ngn mak saya... gaya idup sihat kan.... abis saya pusing satu tanjung emas kat muar tu... hehe.....






ok la... next time saya storystory lagi k... bye... kamsamida....=)))

Thursday, April 7, 2011

jangan tak tau plak....




assalamualaikum... sory lame x update... tp ade ke yang datang jenguk... sila la dtg ke blog saya... tq ye...

first of all, byk benda yang saya nak share ngn korang tapiiii xsempat....

saya tengah banyak date ngan buku.....

huhu... saya abis je final saya akan update semuanya.... promise...

ok la time to sleep ... its already near to 2 am...

salam sayang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...