Sunday, April 17, 2011

blog die tinggi backlink...check it out~!

cara mudah dapat backlink sebanyak 6,103,515,625 !
salam. nampak menarik tak topik kali ni. saya dapat kan entry ny dari ima...


Langkah-langkah nya adalah seperti inh ye.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Korang hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


My Big Family & Friends
ABC Milo
Mat Din: orang paling terkenal, hehe..
MSR @ Blogger
tengku nizam
Miss Shizu
Myself V3 & me
Blog Hanz
BeMie's World
Farah Shafiqah
MOK & Sons
Cik OShin a.k.a Yah
EimaruSi|ence™


1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. korang hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...

1. My Big Family & Friends

2. ABCMILO

3. matdin (orang paling terkenal hehe…)

4. MSR @Blogger

5. tengku nizam

6. mizz shizu

7. Myself V3 Me &

8. Blog Hanz

9. BeMie's WoRLd

10. Farah Shafiqah

11. Mok&Sons

12. josrevalution2011

13. Cik OShin a.k.a Yah


14. EimaruSi|ence™

15.blog korang

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafik yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi ranking kiter kat google..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...